pedia-learning

ورود

گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت نام

ثبت نام
انجمن عمومی گسترش فناوری آگو

اگر اولین بار از انجمن بازدید می کنید برای دسترسی کامل به انجمن عضو شوید بعد عضویت قادر به ارسال مطلب و شرکت در بحث خواهید داشت

ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
یک جا بنویسید؛ همه جا اجرا کنید!
11-09-2013, 03:25 PM
ارسال: #1
یک جا بنویسید؛ همه جا اجرا کنید!
اگر به شما بگویند که محبوب ترین و رایج ترین زبان کدنویسی که المان های شی گرایی را به خوبی پیاده کند را معرفی کنید، بی شک خواهید گفت: مایکروسافت سی شارپ!


آخرين نسخه دات نت منبع باز

اگر به شما بگويند که محبوب ترين و رايج ترين زبان کدنويسي که المان هاي شي گرايي(1) را به خوبي پياده کند را معرفي کنيد، بي شک خواهيد گفت: مايکروسافت سي شارپ! سي شارپ (C#) بل پشتيباني از کتابخانه دات نت، تبديل به يکي از ساده ترين و در عين حال قوي ترين زبان هاي برنامه نويسي شده است که هواداران خاص خود را دارد، اما در مقابل، براي توسعه سيستم هاي لينوکسي هنوز هيچ راه حلي وجود ندارد. از اين رو، پروژه اي با حمايت مالي ناول(2) براي پياده سازي کتابخانه دات نت به وجود آمده است، نسخه 4/2 اين کتابخانه به تازگي عرضه شده است که با هم آن را مرور مي کنيم.

ميگوئل د ايسازا(3)، معاون ارشد ناول و خالق فريم ورک مونو اعلام کرده است که در نسخه جديد مونو تمرکز اصلي روي بهبود بازدهي بوده است. علاوه بر آن، در اين نسخه سعي شده است بستر محکم و قابل انعطافي براي نرم افزارهاي چند پردازنده سمت سرور ايجاد کند.

مونو 4/2 نخستين نسخه اي است که براي پياده سازي سازماني، پشتيباني حرفه اي دارد. اين نسخه همچنين شامل بسته اي الحاقي به سيستم عامل لينوکس سوسه(4) است که شامل پياده سازي هاي مونو در آن و پشتيباني کامل از مونو است. مونو 4/2 همچنين از ASP.NET نيز پشتيباني مي کند و از اين به بعد سرورهاي لينوکسي نيز مي توانند برنامه هاي ASP.NET نسخه 5/3 را اجرا کنند. پشتيباني ASP.NET به جز پياده سازي Web.Parts بطور کامل انجام شده است و مونو سازگاري کاملي با معماري MVC(5) در ASP.NET دارد.

نسخه جديد مونو سريعتر و قابل انعطاف تر از نسخه قبلي است و با پشتيباني از چند نخي(6) و پياده سازي صحيح تر DataGridView ، طراحي فرم هاي ويندوزي در لينوکس را ساده تر کرده است. مونو 2 روي لينوکس، مک، سيستم هاي مبتني بر BSD و مايکروسافت ويندوز اجرا مي شود. همچنين مي توان برنامه هايي که تحت مونو کامپايل شده اند را روي ماشين هاي X86، X86-64، ARM، s390 و PowerPc اجرا کرد. همچنين، به کمک استراتژي هايي که براي توسعه مونو در نظر گرفته شده است، مي توان نرم افزارهاي مبدل به سيستم هاي عامل لينوکس و مک منتقل کرد. اگر از ويندوز فرم نسخه 2 استفاده کرده باشيد، حتي نيازي به کامپايل مجدد نيست.
تحليل گر کمکي

به کمک ابزار( MoMa 7) که تحليل گري است براي انتقال پروژه هاي دات نت به مونو، مي توانيد بطور کامل از نقاطي که توسط هر دو پشتيباني مي شوند يا ناهمخواني دارند مطلع شويد. همچنين مي توانيد با اين تحليل گر، ضعف هاي پتانسيلي کد خود را تشخيص دهيد. اما، همواره بهتر است با تکيه بر نيروي انساني به بررسي کد بپردازيد و هرگز به نرم افزار اکتفا نکنيد. چرا که ممکن است در بسيار از نقاط ، خطاهايي منطقي و پتانسيل وجود داشته باشد که امکان شناسايي آنها به هيچ طريق از طريق نرم افزار ممکن نباشد.

یک جا بنویسید؛ همه جا اجرا کنید!
مونو دو لوپ 0/2

همچنين، محيط توسعه کد مونو که تحت سيستم عامل لينوکس کار مي کند به نام Mono Develop منتشر شد. اين نسخه ويژوال استوديويي براي سيستم هاي عامل لينوکس و مک به شمار مي رود. به کمک مونو دو لوپ 0/2 مي توان به توسعه دهندگان لينوکسي اين امکان را داد که برنامه هاي تحت سيستم عامل يا تحت وب را با زبان هاي گوناگوني چون سي شارپ و يا Visual Basic.NET و جاوا بنويسند. در مو نو دو لوپ 0/2 پشتيباني از سي شارپ نسخه 3 و ASP.NET به طرز چشمگيري افزايش يافته است و با ديباگر داخلي به توسعه دهندگان کد اجازه مي دهد پروژه هاي خود را با ويژوال استوديو 2008 به اشتراک بگذارند.

مونو دو لوپ، خود با مونو نوشته شده است و به کمک GTK# مي تواند باعث توسعه سريع برنامه هاي کاربردي شود. رابط کاربري ديباگر داخلي از مايکروسافت ديباگر و گنو ديباگر پشتيباني مي کند و مي تواند Break Point ايجاد کند و همچنين قابليت تغيير مقادير را هنگام اجراي برنامه دارد. اين ديباگر به طور کامل با ديگر اجزاي محيط توسعه همخواني دارد و از امکاناتي چون تکميل خودکار متغيرها پشتيباني مي کند. اين ويرايشگر کد همچنين ويژگي هاي جديدي چون، حالت استفاده از ويرايشگر محبوب Vi، پشتيباني از رنگ بندي هاي مختلف، دو تکه کردن پنجره کدنويسي، تکميل کد بهتر با پشتيباني کامل از تمام کدهاي سي شارپ نسخه 3 و قابليت پيشرفته ويرايش سندهاي XML را درخود دارد.
همخواني با ويژوال استوديو

هرچند که مونودولوپ مي تواند تا حد زيادي محيط دات نت را براي کاربران لينوکسي تداعي کند، اما از طرف ديگر، توسعه دهندگان ويندوزي مي توانند به سادگي از ويژوال استوديو براي توسعه کدهاي تحت مونو استفاده کنند. بخشي از اهداف پروژه مونو نيز جذاب کردن توسعه کد مونو تحت محيط ويژوال استوديو است.

با کمک مونو 4/2 و پياده سازي آن تحت محيط ويژوال استوديو، کافي است کد خود را بنويسيد و بعد دکمه publish را بزنيد. يک وب سايت به شما مي دهد که مي تواند در سرورهاي لينوکسي کار کند و بر مبناي مونو باشد.
مون لايت، پروژه اي ديگر

در اواسط سال 2007، پروژه مونو شامل زير شاخه اي جديد شد که طي آن قرار بود سيلور لايت مايکروسافت را به نسخه اي قابل پشتيباني در لينوکس تبديل کند. در سال 2009 نخستين نسخه کامل مون لايت عرضه شد و در حال حاضر کاربران لينوکسي مي توانند به صورت پلاگيني براي فاير فاکس آن را نصب کنند. همچنين، به خاطر ظاهر زيباي مون لايت، از آن براي نرم افزارهاي روميزي هم استفاده شده است و تا کنون چندين Widget توليد شده است. مون لايت2 تحت توسعه است و قرار است نسخه آلفاي آن مارس سال جاري ميلادي عرضه شود.
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان


Persian Translation by MyBBIran.com - Ver: 4.1
Powered by MyBB, © 2002-2024 MyBB Group.
Theme designed by Marvel (Sidebar created by Yaldaram - Yaldaram.com)
Theme Translation by Mt Edition